JP 1st Class - шаблон joomla Joomla

logo2 

Uw document is niet compleet zonder een mooie manier van inbinden. LDW bindt uw boekjes, documenten, rapporten of presentaties in kleine en grote formaten graag voor u in. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de stijlvolle moderne wire-o binding. Een fijne metalen ring, geponst in ronde gaatjes, die uw document een professionele strakke uitstraling geeft.
Of wilt u de keuze hebben uit verschillende kleuren? Dan kunt u kiezen uit een groot assortiment gekleurde ringbanden in verschillende formaten. Mocht u op een later tijdstip besluiten om vellen papier toe te voegen of er uit te halen? Geen probleem, dat is mogelijk en doen we graag voor u!

LDW KALENDERS

Wij verzorgen allerlei kalenders. U levert uw digitale bestand bij ons aan. De kalender kan afgedrukt worden in verschillende formaten, kleuren en diktes.
De afwerking van de kalender kiest uw zelf. Misschien wilt u de kalender voorzien van uw logo? Of denkt u erover na om foto’s van uw personeel, bouwwerken, producten en meer op de kalender te zetten? Alles is mogelijk! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en denken met u mee.

Productkenmerken voor de kenner:

- wire-0
- plastic ringband
- kaften kleur en transparant


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09.00 - 12.30  
13.30 - 17.30

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten en wij reageren zo snel mogelijk.

Lichtdrukkerij Wijchen V.O.F.
Nieuweweg 168
6603 BT Wijchen

T: 024 - 6453600
E: info@lichtdrukkerijwijchen.nl