JP 1st Class - шаблон joomla Joomla

logo2 

Bedrijven

Lichtdrukkerij Wijchen staat in Wijchen, Nijmegen en omgeving vooral bekend om haar grootformaat printen en plotten.

Voor het digitaliseren en reproduceren van oa bouwtekeningen in kleur of zwart wit, bent u bij ons aan het juiste adres.
Plotten is in elk gewenst formaat en hoeveelheid mogelijk. Bestekken leveren we in elke gewenste vorm en hoeveelheid. U kunt uw documenten zowel digitaal als in origineel aanleveren.
Architecten, projectontwikkelaars, installatiebedrijven, bouwondernemingen en verschillende gemeenten vertrouwen hun drukwerk/producten vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit graag aan ons toe.

Grote aanbestedingen zijn voor Lichtdrukkerij Wijchen geen probleem. Wij leveren snel en op maat met oog voor detail. Digitale archivering door ons, neemt u werk uit handen. Het maakt het afdrukken en distribueren van tekeningen een stuk makkelijker. Lichtdrukkerij Wijchen helpt u hierbij en kan waar nodig de bestanden bijwerken en opschonen. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij met grote zorgvuldigheid met uw documenten omgaan.

Als aannemer, architect of projectontwikkelaar krijgt u regelmatig de vraag om uw werk te presenteren. Dit kan zijn aan opdrachtgevers, gemeenten of elkaar.
Het presenteren van uw werk vraagt om materiaal met een uitstraling die bij u past.
Lichtdrukkerij Wijchen heeft een groot aantal mogelijkheden om uw materialen die professionele uitstraling te bieden die u zoekt. Posters van klein naar grootformaat in kleur of zwart wit, flyers en boekwerken zijn enkele voorbeelden. Meer informatie vindt u bij onze producten.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09.00 - 12.30  
13.30 - 17.30

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten en wij reageren zo snel mogelijk.

Lichtdrukkerij Wijchen V.O.F.
Nieuweweg 168
6603 BT Wijchen

T: 024 - 6453600
E: info@lichtdrukkerijwijchen.nl